Podarili smo dekliško kolo

Category:,

Ste srečni? Bi radi bili? Star kitajski pregovor pravi: “Če si želiš biti srečen eno uro, zadremaj. Če si želiš biti srečen en dan, pojdi lovit ribe. Če si želiš biti srečen vse življenje, pomagaj sočloveku.”

Zato nas je na bolha.com tudi v septembrski dobrodelni akciji spremljalo veselje in sreča. Tokrat se nismo odpravili daleč, donacija je bila opravljena v Ljubljani. Zgodba je bila še posebej ganljiva, namreč pomagali smo mami samohranilki z dvojčkoma. Saj veste, kaj si otrok do 10. leta starosti najbolj želi? Kolo! Zato je mamico vsakodnevno razjedalo, ker tega ni mogla zagotoviti otrokoma. Bratec je kolo že imel, dobil ga je preko druge dobrodelne akcije, sestrica pa je takrat ostala praznih rok.

A mamici je zaplesalo srce, ko smo se sončnega popoldneva pripeljali na njihov naslov s kolesom, ki so ga v trgovini Bike Ek na Ptuju tudi popolnoma opremili. Na njem je bila rožnata pentlja in zvonec v obliki srčka. Lahko si predstavljate, kako so deklici zažarele oči! Po začetnih zahvalah in iskrenemu veselju sta se dvojčka skupaj odpeljala par krogov.  Utrinke si lahko pogledate v videu.

Ko smo se poslovili, je tudi nam igralo srce. Bili smo srečni. Če želite srečo s tem, da pomagate sočloveku deliti z nami, imate možnost! Kajti ob sami objavi oz. izpostavitvi vašega oglasa na bolha.com, prispevate svoj delež. Z mesecem oktobrom zbiramo sredstva za nakup prepotrebnega pralnega stroja za 5-člansko družino. Naj se sreča širi.

Foto utrinki:

Video utrinek: