FAQ

Vprašanja

Kdo je organizator projekta?

Oraganizator projekta Dobrodelna bolha.com je podjetje Styria Marketplaces d.o.o. in sicer v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Kako bo projekt potekal?

Projekt je zastavljen povsem enostavno. Obstajajo pomoči potrebni ljudje, ter ljudje, ki bi z veseljem pomagali pa kdaj niti ne vedo kako. Zato se je vodja projekta Dobrodelna bolha.com Aleš Koder odločil, da pri tem pomagamo. Vsak mesec nam iz ZPM Ljubljana Moste-Polje pošljejo družino, ki je resnično potrebna pomoči, v večini primerov pa se soočajo še z boleznijo staršev ali otrok. Mi na bolha.com poiščemo zadevo, katero najbolj potrebujejo ter jim jo podarimo.

Kako lahko pomagate kot fizična oseba?

Objavite oglas na bolha.com

Objavite vaše proizvode na bolha.com.

Izpostavite svoje oglase na bolha.com: Skok na vrh, Izpostavljeni oglas, Znižana cena.

Bolha.com podari družini

10-odstotni delež od zneska izpostavitve bolha nameni za artikel, ki ga potrebuje družina.

Kako lahko pomagate kot pravna oseba?

Objavite oglas na bolha.com

Objavite vaše proizvode na bolha.com. Morda izberemo ravno vaš artikel, ki ga bomo podarili.

Izpostavite oglas na bolha.com

Izpostavite svoje oglase na bolhi: Skok na vrh, Izpostavljeni oglas, Znižana cena.

Bolha podari družini

10-odstotni delež od zneska izpostavitve bolha nameni za artikel, ki ga potrebuje družina.

Komu je pomoč namenjena?

Družine, ki jim bomo pomagali, so se znašle v hudi finančni in materialni stiski, večina pa se jih sooča tudi z boleznijo staršev ali otrok. V sak mesec bomo pomagali eni družini. Katera je najbolj pomoči potrebna, nam bodo vsak mesec posebej sporočili iz ZPM Ljubljana Moste-polje. Na spletni strani bo redno objavljeno, komu in kako smo tisti mesec pomagali. Prav tako bo objavljeno za katero družino in za kaj zbiramo prihodnji mesec.

Kakšne vrste donacij bomo podarjali?

Podarjali bomo tisto, kar družine najbolj potrebujejo. Lahko je pralni stroj, otroška soba, računalnik, hladilnik, pisalna miza, pograd, kuhinja… Odvisno od potrebe določene družine. Vsak mesec bomo redno objavili za katero stvar se zbirajo donacije, za katero smo že zbrali in za katero še nameravamo.

Kdo sestavlja ekipo Dobrodelne Bolha.com?

Ekipo sestavljajo vsi sodelavci bolha.com. Ker smo kot ena velika družina, tudi skupaj sodelujemo pri projektih. Seveda pa vse ekipe potrebujejo nekoga , ki jih usmerja. V našem primeru je to vodja projekta Aleš Koder, njegova največja pomočnica pa je Maja Vičar.

Nismo odgovorili na vaše vprašanje?

POKLIČITE NAS

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Pošljite mail na podpora@bolha.com