Dobrodelna bolha

Dobrodelna bolha 1

Družina Bolha.com je velika. Mesečno nas obišče več kot 1,6 milijona različnih uporabnikov spleta. Slovenska raziskava MOSS (merjenje obiskanosti spletni strani) nam priznava več kot 40,2 % dosega, kar pomeni, da po bolha.com brska vsak tretji Slovenec. To pa ni kar tako, kajne?

Zato smo se odločili, da to izkoristimo za to, da naredimo tudi nekaj dobrega. Ideja je nastajala že dolgo, nakar je vodja projekta Aleš Koder vzel stvari v svoje roke in pričel s projektom, ki ga ravnokar gledate oz. raziskujete. Ker želimo, da gre denar tistim, ki so najbolj potrebni naše pomoči, smo se povezali z Zvezo Prijateljev Mladine, ki nam mesečno posreduje informacije o družinah oz. otrocih ter o njihovih potrebah.

Vemo, da marsikdo dandanes ne more donirati denarja, ker ga tudi sam nima. Pri nas je zato velika prednost, da boste dobrodelni, brez da bi posebej donirali, kajti Bolha.com bo poskrbela, da gre del vašega dobroimetja, odprtja trgovine, izpostavitve oglasa ali pa kar vaš izdelek (ki ga odkupi Bolha) v dobrodelne namene.

Redno boste lahko spremljali koga smo že obdarili, koga še bomo, koliko denarja smo že zbrali, koliko ga še bomo. Bolha je začela kupovati in podarjati! In s tem ne namerava prenehati.

Dobrodelna bolha 2