Aprila 2021 smo podarili kolo 10 letnemu fantu iz Ljubljane

Category:,

Aprila 2021 smo podarili kolo 10 letnemu fantu iz Ljubljane

 

Za april bi lahko rekli, da je mesec prebujenja. Narava se že dodobra prebudi po dolgem zimskem počitku. Tudi ljudje se aprila nekako preselimo iz svojih glav in misli ven na vrtove, v parke, v naravo. Otroci pa si z navdušenjem obujejo rolerje, kotalke, se postavijo na rolke in se podajo na kolo.

Da pa bi lahko april v vsem svojem čaru izkoristila tudi fantek in punčka iz dveh družin iz Ljubljane, smo z vašo pomočjo poskrbeli na dobrodelna bolha.com.

Tokrat smo osrečili dve družini. Prva družina je tričlanska, sestavljajo jo mama, 17-letna invalidna hčerka in 10-letni sinek. Živijo v neprofitnem stanovanju. Mama je zaposlena, a prejema nizko plačo ter nobene preživnine za otroka. Že mesece ji je bilo težko gledati v sinkove proseče oči, ko si je res močno želel kolo, a mu ga ni mogla omogočiti.

Tudi druga družina ima tri člane, mamico samohranilko, 5-letnega sina in 7-letno hčerkico. Mama je od aprila 2020 brezposelna, covid19 ji je, tako kot mnogim drugim v gostinstvu, vzel službo in tudi dodatni zaslužek. Kolesa, ki bi ga hči potrebovala, mama ni mogla kupiti.

K sreči pa ste tukaj vi, ki ste nam, seveda v sodelovanju z Zvezo prijateljev Mladeine, pomagali osrečiti dve otroški srci s povsem novima, dobrima in lepima kolesoma ter povzročili veliko ganjenost v očeh obeh mam. V videoposnetku si oglejte, kako smo se podali na pot po kolesi k podjetju Kolesarski center Bauer ter ju dostavili do dveh resnično hvaležnih družin. Izpostavljajte svoje oglase še naprej, kajti ne pozabite, tako ne omogočate samo hitrejše prodaje zase, ampak prispevate svoj del k uresničevanju otroških sanj. 

Video utrinki: