Marca 2021 smo pomagali družini iz Mengša

Category:,

Marca 2021 smo pomagali družini iz Mengša

 

Vsakdo od nas je že vsaj enkrat v življenju izrekel: ‘Kako čas leti..’. Še posebej pa čas leti, ko spreminjaš življenja družin ter jim vlivaš nov smisel in upanje v življenje.
To ste nam pomagali storiti tudi v mesecu marcu. Marca smo družini iz Mengša pomagali do nečesa sicer tako osnovnega, a hkrati pomembnega in vrednega – dobrega spanca. Prijetno in skromno 3-člansko družinico sestavljajo otroka stara 12 in 18 let in njuna mama.

Kljub temu, da smo slišali že kar nekaj težkih zgodb, se nas vsaka dotakne na svoj način. Tudi tej družinici je življenje zadalo veliko preizkušenj. Mama je sicer zaposlena, a zaradi zdravstvenih težav na dolgotrajni bolniški. Plačujejo zelo visoko najemnino in mesečne obratovalne stroške, za hrano jim komaj kaj ostane, izredni stroški pa jim predstavljajo še hujšo stisko. Ta bo trajala vse dokler se mama ne vrne na delovno mesto. Ob izpadu sredstev so se bili primorani preseliti v stanovanje, kjer stara ležišča otrokoma povzročajo še večje astmatične težave. Pomoč v obliki novih vzmetnic bo družini pomagala, da lažje zadiha – tako in drugače.

Novi kvalitetni vzmetnici smo kupili pri podjetju Furnitura d.o.o., ki sodeluje v projektu. Po vzmetnici smo se odpeljali v njihovo novo skladišče in poskrbeli za varno dostavo do Mengša in do pravih ter hvaležnih rok.

Torej drži, čas leti, ne moremo ga ustaviti. Zato pa je še toliko bolj pomembno, da izkoristimo vsak trenutek, se zabavamo, pomagamo drugim in spreminjamo svet. Tudi z naslednjim mesecem bomo uresničili želje eni družini v stiski. Izpostavite svoje oglase na bolha.com in s tem prispevajte. Pomagajte nam spreminjati svet.

Video utrinki prevzema obeh vzmetnic: