Avgusta smo podarili prenosni računalnik

Category:,

Tudi druga dobrodelna akcija je bila več kot uspešna!

Tokrat nas je siva pot (istoimensko pesem smo tudi prepevali po poti) vodila na prelepo Gorenjsko. V škatli z rdečo pentljo smo tokrat imeli nov prenosni računalnik. Namreč, hvala vam, pomagali ste nam zbrati denar za to prepotrebno darilo, ki smo ga v saodelovanju z ZPM namenili štiričlanski družini, materi s tremi otroki.

Naša ekipa se je zjutraj zbrala pred stavbo bolha.com, avto je bil pripravljen, samo polepili smo ga še z našimi logotipi. Tokrat smo s seboj vzeli še zabavnega mladeniča vlogarja Borisa Drena, ki je celotno zadevo tudi dokumentiral, seveda na svoj hudomušen način. Video trenutno še montiramo, objavili ga bomo v kratkem.

Tokrat s transportom ni bilo nobenih težav, na cesti ni bilo gneče, prav tako pa je bila razmeroma kraka razdalja, iz Ljubljane v Kranj prideš v slabe pol ure. Kranj je prekrasno gorenjsko mesto, ni bilo nobene možnosti, da bi se zgubili. Namreč tako naš vlogar Boris Dren, kot vodja projekta Aleš Koder, sta se tukaj izobraževala.

Računalnik smo predali presrečni družini s tremi otroki, ki bodo računalnik skupno uporabljali za domače naloge, spise, seminarske naloge, referate in podobno.

Tudi vi lahko z nami rišete namehe na obraze, kajti ob sami objavi oz. izpostavitvi vašega oglasa na bolha.com, prispevate svoj delež. Ta mesec bomo skupaj pomagali 3-članski družini, mamici z dvema otrokoma iz osrednje Slovenije do otroškega kolesa in čelade.

Kolo in čelado bomo deklici podarili konec meseca septembra.Drugače gre za dvojčka, dečka in deklico. ZPM je dečku v nekem drugem dobrodelnem projektu že podarila kolo, deklica je takrat na žalost ostala brez. Zato je tukaj dobrodelna bolha.com z vsemi dobrodelnimi ljudmi, ki pridno izpostavljajo svoje oglase! Če še niste med njimi, si lahko preberete  kako pomagate?

 

Foto utrinki:

Video utrinek: