Podarili smo velik hladilnik

Category:

Prva dobrodelna akcija je za nami in moramo reči, da je več kot le uspela. Pokazala nam je, da smo v pravi smeri in nas vzpodbudila v nadaljnje osrečevanje pomoči potrebnih. Ni lepšega kot je iskren nasmeh na otroškem obrazu ter hvaležnost v materinih očeh.

Tokrat smo se odpravili v naše prekrasne Slovenske Gorice in sicer z namenom, da razveselimo 4-člansko družino, mamico samohranilko s tremi otroki. Že same priprave na dogodek so bile polne pozitivne energije, namreč celo druge smo spodbudili k dobrodelnosti – ko smo želeli kupiti pentljo, kot se za darilo spodobi, so nam jo v cvetličarni Flora v Medvodah kar podarili in to z dobro voljo. Če imaš dober namen, te spremlja dobra energija!

Zbrali smo se zjutraj pred stavbo bolha.com, kjer smo natovorili hladilnik. Ob tem nas je presenetila njegova velikost, saj smo morali v kombiju namesto ene vrste sedežev podreti dve. Ko nam je natovorjenje uspelo izpeljati, smo se podali na pot. Vožnja sicer ni potekala po pričakovanjih, promet nas je presenetil z zastoji na cesti, vendar nas to ni vznejevoljilo, raje smo se ustavili na malici na slavnih trojanskih krofih.

Dobre volje smo prispeli na kmetijo v prelepem okolju Slovenskih Goric. Tam nas je pričakala družina polna pričakovanja. Najprej smo se pozdravili, se spoznali in skupaj spili kavico. Takoj je bilo jasno, da gre za prijetne ljudi, vendar z življenjem polnem težkih preizkušenj. Nismo izgubljali veliko časa, ampak smo se hitro lotili tega, zaradi česar smo prišli – montaže hladilnika. Čeprav se sliši kot neprijetno opravilo, to v našem primeru nikakor ni bilo, sploh ob vprašanjih otrok, kot je: Kam pa se lahko da sladoled?

Ob veselju in nenehnem zahvaljevanju mamice ter treh nasmejanih otrok smo se odpravili nazaj proti Ljubljani. Po poti nazaj je v vozilu bolha.com kar mrgolelo idej ter načrtov za naslednjo dobrodelno akcijo!

Tudi vi lahko z nami rišete namehe na obraze, kajti ob sami objavi oz. izpostavitvi vašega oglasa na bolha.com, prispevate svoj delež. Ta mesec bomo skupaj pomagali 4-članski družini, mamici s tremi otroki iz Gorenjske do prepotrebnega prenosnega računalnika.

Foto utrinki: