Februarja 2021 smo pomagali družini iz Kočevja

Category:,

Februarja 2021 smo pomagali družini iz Kočevja

 

V najkrajšem mesecu v letu, ki je hkrati tudi mesec zaljubljencev, smo se na bolha.com s pomočjo ZPM odločili, da obdarimo 5-člansko družino iz Kočevja.

Družina ima dva šoloobvezna in enega predšolskega otroka. Živijo v stari, slabo izolirani hiški, ki je potrebna obnove. Fanta sta spala kar na tleh, na tanki spominski peni, zato smo takoj spoznali, kaj bo naša donacija. Udoben, velik pograd, ki ga je možno spremeniti v zakonsko posteljo ali celo v dve ločeni postelji. In ne skrbite, nismo pozabili na vzmetnice.

V podjetju Furnitura d.o.o. so nam hitro poiskali ustrezni pograd, mi pa smo izbrali še dve udobni in primerni vzmetnici za odraščajajoča fanta. Sledila je samo še primopredaja. Nanjo smo se tokrat prvič, a vsekakor ne zadnjič, odpeljali z avtomobilom Avant2Go, ter bili tako deležni še izkušnje 100 % električne mobilnosti. No, pograda resda nismo naložili v Smarta 😊, temveč smo ga z dostavno službo poslali v Kočevje k hvaležni družini.

Torej Dobrodelna bolha.com je že zakorakala v novo leto, prav tako pa tudi že veselo koraka v nov mesec? Pa vi? Z veseljem vas povabimo, da se nam pridružite pri risanju nasmehov na obraze tudi v prihodnje in sicer z izpostavljanjem vaših oglasov. Kajti, kot je nekoč rekla Audrey Hepburn, najpomembnejša stvar, ki se je moramo v življenju oklepati je drug drugega.

Video utrinki primopredaje: