Podarili smo pograd z vzmetnicama

Category:,

Dobrodelna bolha.com – deklicama iz Dolenjske smo omogočili še lepši začetek letošnjih počitnic.

Junij je vesel in razigran mesec. Junija se namreč začnejo šolske počitnice. Otroci se veselijo poletnih dogodivščin, sončnih dni in preproste sproščenosti. Na bolha.com si želimo, da bi vsi imeli prekrasne in brezskrbne počitnice in dopust.

Zato smo deklicama iz Dolenjske omogočili še lepši začetek letošnjih počitnic. Njuno družino je namreč življenje postavilo na veliko težkih preizkušenj – v družini so trije otroci, deklici imata še bratca, vsi imajo bolezenske težave. Oče je invalid pred upokojitvijo. A bolha.com je znova poskrbela za nasmeške na obrazih. Prek  projekta dobrodelna bolha.com smo jima podarili čisto nov, bleščeč pograd s kvalitetnima vzmetnicama.

Pograd so izdelali v družinskem podjetju Pani Design d.o.o. , kjer se že več let ukvarjajo z izdelavo masivnega pohištva, lesenih kuhinjskih pripomočkov, igrač, vrtnega pohištva in tudi izdelkov za promocijo. V podjetju vam iz lesa izdelajo vse kar si zaželite. Poleg serijske proizvodnje znajo ugoditi tudi individualnim strankam. Njihove proizvode poznajo različne generacije ljudi, tako doma v Sloveniji kot tudi v tujini. Izdelki imajo dolgoletno tradicijo in so sinonim za kakovost. Proizvodnja pohištva je na najvišjem tehnološkem nivoju. Večletno sodelovanje z evropskim trgom je pripomoglo, da podjetje izdeluje le visoko kakovostne izdelke iz vseh vrst lesa, ki so prijazni tako uporabnikom kot okolju. Kupcem zagotavljajo pestro ponudbo izdelkov ter večletno garancijo.

Pravijo, da sta dober smeh in dolg spanec najboljši zdravili za vse bolezni. Vsekakor smo poskrbeli vsaj za eno. Drugo pa, verjamemo, bosta simpatični deklici v družino še naprej vnašali sami.

Foto utrinki: