Podarili smo posteljo z vzmetnico

Category:,

December je mesec veselja, želja, topline ter predvsem obdarovanja. Znova je tisti čas v letu, ko so ulice in trgovine polne ljudi, ki iščejo ravno prava darila, ki bodo razveselila njihove bližnje.

Ali ni lepo, ko se s svojimi najbližjimi zavijete v odejo, s toplim kakavom v roki in skozi okno opazujete ples snežink?  Ali ko se zberete pred televizijo in si skupaj ogledate božični film? Pomislite na občutek, ko na božični večer ležete v toplo posteljo z vznemirjenjem v srcu, kaj vam bom prinesel božični dan.

Zaradi tega občutka smo se ta mesec na bolha.com odločili, da donacijo opravimo malce predčasno. Zato smo se že z današnjim dnem podali na Štajersko ter obdarili mamico, ki je sama s svojo malo hčerkico. Vse kar sta si želeli, je bila prava postelja, v kateri se bosta lahko zbudili v božično jutro ter vsak nov dan začeli dobro naspani, polni zagona in novih moči. Zahvaljujeta se vam, ker ste jima skupaj z nami to omogočili, da smo pri podjetju Furnitura d.o.o. kupili veliko posteljo z letvenim delom in kakovostno vzmetnico.

Prav tako se vam zahvaljujemo na bolha.com. Mesec december je bil tudi za nas mesec preizkušenj, a vendar veselja. Govorimo o naši novi spletni strani. Verjamemo, da ste zadovoljni ter upamo, da jo boste uporabljali še raje kot ste prejšnjo. Tukaj smo za vas in vsak nov dan nam daje nov prostor za izboljšanje.

Celotna bolha.com ekipa vam želi prijetne božične praznike ter uspešno novo leto, polno (pro)dajanja, sprejemanja ter solidarnosti. In ko boste na predbožični večer legli v posteljo, pomislite na mamico in njeno hčerkico na Štajerskem, ki pošiljata v noč dobre želje in zahvale ravno vam, našim obiskovalcem bolha.com.

Foto utrinki: