Podarili smo tri garderobne omare

Category:,

Septembra smo tričlanski družini iz Vipave podarili tri garderobne omare

Zagotovo se spomnite tistega septembrskega občutka, ki smo ga doživeli kot otroci. Poslavlja se poletje, počitnic je konec, vznemirjeni smo zaradi pričetka šolskih dni, poskrbeti je potrebno za knjige, šolske potrebščine ter se nasploh zbrati in pripraviti za novo poglavje.

Dvema otrokoma, ki sta doživljala prav ta septembrski občutek, pa je zaradi težkih razmer na ramena padlo še dodatno breme – morala sta se preseliti. Mamica samohranilka je morala na hitro urediti stanovanje s ciljem, da jim ustvari topel dom.

In tukaj nastopite vi, znova ste se izkazali. Namreč z vašo pomočjo smo obremenjeni materi podarili omare za njihov novi dom. Tokrat smo se povezali s podjetjem POHIŠTVO PETROVČE d.o.o., ki je specializirano za prodajo vseh vrst stolov in miz. V Petrovčah smo omare, izdelane po meri, skrbno naložili v naš kombi. Nato smo jo mahnili proti Vipavi, kjer nas je skromna družinica že nestrpno pričakovala.

Omar so bili resnično veseli, sedaj jim ne bo treba oblačil odlagati v kupih po tleh. Vsekakor je donacija šla v prave roke. Verjamemo, da smo poskrbeli, da bo za družino septembrski občutek v prihodnje pomenil nove začetke ter novo in lepše življenje.

 

September je zdaj mimo, oktober pa nas že poživlja s svojimi očarljivostmi. Poskrbimo za to, da bo družina iz Ljubljane, z osnovnošolskima otrokoma in invalidnimi starši, lahko brezskrbneje preživela jesen. Pomagajte nam, da skupaj podarimo pralni stroj, ki ga nujno potrebujejo.

 

Izpostavite svoje oglase na bolha.com tako, da uporabite Skok na vrh, Izpostavljeni oglas. 10-odstotni delež od zneska izpostavitve bo bolha.com namenila za pralni stroj, ki ga potrebuje družina.

Želimo vam čarobno jesen.

Ostanite zdravi.

 

Video utrinki dostave treh garderobnih omar v Vipavo: