Podarili smo pralni stroj

Category:,

Jesen je čas, ko nam narava podari ogromno darov: prekrasen pogled na živo pisano lsitje, daje nam grozdje, jabolka, kostanje in druge dobrine. Tudi mi smo se zgledovali po naravi in se ob toplem božanju jesenskih sončnih žarkov podali v okolico Ljubljane, kjer smo podarili nov pralni stroj.

Meseca oktobra smo z vašo pomočjo zbrali sredstva za nov velik pralni stroj, ki smo ga kupili pri podjetju Selekt Pro d.o.o.,  za mamico samohranilko s štirimi otroki. Vodji projekta Alešu in Maji sta se tokrat pridružila še Jure in Luka, saj je pralni stroj kar precej težek in transport ni bil najbolj enostaven. K sreči imamo služben avto ravno dovolj velik, da spravimo noter tudi velika darila. 😀

Tudi tokrat je donacija brez dvoma šla v prave roke. Kako vemo? Povedale  so nam solze sreče in hvaležnosti na obrazu matere kar štirih šoloobveznih otrok. Tudi mi nismo ostali brezbrižni / neprizadeti ob poslušanju  težke in žalostne zgodbe, ki jo je mamici napisalo življenje. Ponovno smo spoznali, da imamo ljudje v sebi neverjetno moč, ki jo z medsebojno pomočjo le še okrepimo.

Ko smo odhajali s skromnega bivališča mamice samohranilke, smo videli, da smo ji z našim darilom podarili tudi upanje in vero v lepše življenje svojih štirih otrok.

Včasih je potrebno tako malo, da nekoga osrečimo. In tisto malo delate vi z vsako izpostavitvijo svojega oglasa na bolha.com! Ko izpostavljate oglase delate dobro zase in dobro za naslednjo družino, ki prav tako potrebuje dozo veselja in upanja!

Kot pravijo, naredi eno dobro delo in spremenil boš svet.

Foto utrinki: