Podarili smo sušilni stroj

Category:,

Nov mesec je okrog. In z njim nova donacija v okviru projekta Dobrodelna bolha.com. Tokrat ste nam pomagali zbrati denar za nov sušilni stroj in sicer za mlado mamico samohranilko in njenega 5-letnega sinčka.

Vas zanima, če je donacija šla v prave roke, kajne? Vsekakor. To nam je povedal že sam izraz na maminem obrazu. Najprej je bila precej presenečena, namreč skoraj do konca ni povsem verjela, da ima tako srečo, da dobi povsem nov sušilni stroj. In to še tako kvaliteten, znamke Samsung, ki smo ga kupili pri podjetju Avtera d.o.o.
Mamica je preživela že veliko hudega, med drugim tudi nekako nima sreče pri iskanju zaposlitve, kjub veliki želji, da bi z redno zaposlitvijo poskrbela zase in sinčka. Nazadnje je bila zaposlena pri nekem podjetniku, ki pa je bil primoran podjetje zapreti, ker ni imel dovolj naročil. Tudi nas je povprašala, če vemo za kakšno prosto delovno mesto.
Vsekakor pa smo naredili prvi korak k izboljšanju življenja mlade matere, kajti poskrbeli smo za kakovostno ozračje v stanovanju. Pa še njenemu sončku odslej ne potrebno več tako paziti, da se ne zamaže, saj bosta lahko z mamico oblačila hitro oprala in posušila.

Skupaj z vami smo obrnili še en nov list. Z današnjim dnem začnemo z obračanjem naslednjega – izpostavite svoje oglase in prispevajte, vsak dan naj bo za nas novo povabilo, da nekomu polepšamo življenje.
Pa čeprav z malim dejanjem.

Foto utrinki: